De Vrije Smaak

RSS De Vrije Smaak

  • Vrije Vegetarische Experimenten - nu downloadbaar als e-book 1st mei 2017
    De recepten en tips uit dit e-boek schreef ik oorspronkelijk als losse columns voor onze foodblog alhier  - en nu verschijnen ze -bewust papierloLees verder... Reageer...
    week van de vrije smaak
  • Niet voor loemperikken 2nd maart 2017
    Een tripje langs de wereldkeuken leert dat er altijd en overal lekkere veggie alternatieven zijn. Laten we vandaag eens oriëntaals gaan. Niet de obigaLees verder... Reageer...
    week van de vrije smaak
  • Het is opnieuw #dagenzondervlees editie 2017 1st maart 2017
    Dit prentje uit de krant de Tijd is natuurlijk een grapje.  Maar... het is wél waar dat er opeens allerlei tegen-reacties komen op #dagenzondervLees verder... Reageer...
    week van de vrije smaak
  • #dagenzondervlees slot De noten op onze zang 26th maart 2016
    Veel noten op onze zang En terecht! Als flexitariër, als experimenterend of volleerd vegetariër, als toevallige aanhangige van #dagenzondervlees is hLees verder... Reageer...
    week van de vrije smaak
  • #dagenzondervlees dag 39 Fantasie Folle 25th maart 2016
    Fantasie en Salade Folle Intussen heb je al wel ontdekt dat veggie niet saai of eentonig is, en dat er alternatieven en vervangers legio zijn, en zelLees verder... Reageer...
    week van de vrije smaak
  • #dagenzondervlees dag 35 Boekweit 24th maart 2016
    Boekweit Boekweit ziet er een beetje uit zoals mini-beukennootjes - ontleend ook daaraan de naam 'boek' (van beuk). De 'weit'  (Engels wheat) Lees verder... Reageer...
    week van de vrije smaak
  • #dagenzondervlees dag 34 Ik zag twee beren 22nd maart 2016
    Ik zag twee beren... broodjes smeren.  wàt smeer je eigenlijk op een vleesloos broodje? Wie af en toe een paté mist, krijgt hier enkele tips omLees verder... Reageer...
    week van de vrije smaak
  • #dagenzondervlees dag 33 Linzen 19th maart 2016
    LinzenLinzen zijn 'berucht' geworden door het verhaal van Esau die zijn eerstgeboorterecht verkocht aan Jacob voor een bord linzensoep. Eens was JakobLees verder... Reageer...
    week van de vrije smaak
  • #dagenzondervlees dag 32 Peulen 18th maart 2016
    Internationaal Jaar van de Peul Toen we dat als krantenkop zagen staan, met subtitel "uitgeroepen door de Verenigde Naties", waren we er zeker van Lees verder... Reageer...
    week van de vrije smaak
  • #dagenzondervlees dag 31 Hier die bal ! 17th maart 2016
    Hier die bal !Een avondje met vrienden, met de buren voetbal kijken, de kaarters- of breiclub die bij jou thuis doorgaat ... het zijn activiteiten dieLees verder... Reageer...
    week van de vrije smaak