Liberale Vrouwen werft aan!

print

Ben je geïnteresseerd in vrouwenrechten en wil je samen met ons bijdragen aan het samenleven in diversiteit en gelijke kansen voor iedereen creëren?

Check dan onze vacature en kom meestrijden voor meer vrijheid én meer vrouw bij de Liberale Vrouwen!

Wie zoeken we? We zijn op zoek naar iemand die onze afdelingen kan versterken in Antwerpen en Vlaams-Brabant en daarbij extra aandacht heeft voor diversiteit in onze samenleving. Daarom zoeken we m/v/x met de volgende vaardigheden:

  • Je hebt sterke communicatieve vaardigheden;
  • Je bent creatief;
  • Je omarmt diversiteit;
  • Je bent een echte people person;
  • Je bent een teamspeler.

We verwachten dat je proactief ideeën geeft in hoe de Liberale Vrouwen een meer diverse organisatie kunnen worden. Daarnaast denk je mee aan leuke activiteiten voor onze afdelingen en ben je het eerste aanspreekpunt voor onze afdelingen in Antwerpen en Vlaams- Brabant.

Wat bieden wij aan? We zoeken iemand die deze functie voltijds kan uitvoeren. De job bevindt zich grotendeels op ons hoofdkwartier in Brussel (wandelafstand van het Centraal station), maar o.m.v. de Corona-crisis zal je de eerste weken van je job waarschijnlijk grotendeels van thuis uit uitvoeren. Je komt terecht in een klein maar sterk team van vier liberale vrouwen. We bieden je een interessant loonpakket met vergoeding voor woon- en werkverkeer. Daarnaast bieden we een open werksfeer met een gezonde balans tussen werk en privé. Zo kan je (in niet Corona-tijden) minstens één dag per week thuiswerken.

Ben jij wie we zoeken? Is deze vacature jou op het lijf geschreven? Aarzel dan niet en stuur je CV voor 17 december 2020 naar alexandra.roumans@liberalevrouwen.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *