Onze warme actie voor Warmste Week is voor Nasci

print
Noteer alvast : ?WARMSTE WEEK?
Op de dag van verzet tegen armoede (17 oktober) hebben wij het genoegen om aan te kondigen dat wij in het kader van de De Warmste Week van Studio Brussel een extra warme actie zullen opzetten voor Nascivzw.

?‍?‍?NASCI biedt concrete hulp aan noodlijdende kansarme moeders met kinderen die helemaal geen of slechts een minimaal inkomen hebben. Ze reiken alleen- en aanstaande moeders en gezinnen, die zich in een precaire situatie bevinden, de tools aan om uit de armoede en het sociaal isolement te breken.

? Meer info over onze actie volgt snel!

? Nu al een gift doen? Dat kan via onze speciale Nasci-pamperrekening: BE43 9731 7373 3401

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *